Heb je al verschillende cursussen gevolgd, maar vind je het moeilijk om Nederlands te gaan spreken? Ken je de belangrijkste grammaticale regels, maar heb je te weinig gelegenheden om de taal te spreken? Dan is deze conversatiecursus precies wat je zoekt!

Tijdens deze cursus herhalen we steeds een bepaald onderdeel van de grammatica en gaan we de regels verder uitdiepen. Daarna ga je de regels toepassen in conversatieoefeningen. Verder werken we aan de uitbreiding van je woordenschat. Ook moet iedere deelnemer een keer een presentatie geven van ongeveer 10 minuten.

Deze cursus is bedoeld voor studenten die al minimaal 80 uur les hebben gehad. Nederlands in gang of een ander beginnersboek moet al een keer helemaal bestudeerd zijn. Het niveau aan het begin van deze cursus is A2; aan het eind van onze 3 intermediate cursussen heb je niveau B1 bereikt (Common European Framework of Reference for Languages). Tijdens de lessen – en ook tijdens de pauze – spreken we alleen maar Nederlands.

We verwachten dat deze cursus in de school kan plaatsvinden, maar we zullen overstappen op Zoom als er een nieuwe lockdown komt.

Prijs: EUR 275 (exclusief boek)
Cursusduur: 20 uur
Deelnemers: minimaal 6, maximaal 12

Locatie: Eerste Weteringplantsoen 2C in Amsterdam
Boek: Nederlands in actie (derde druk), prijs EUR 42,95

Groep: CONVinterm1/ma/aug-nov21
Niveau: intermediate 1
Maandagavond  19.00 – 21.15
Data: 30 augustus / 6, 13, 20, 27 september / 4, 11, 18, 25 oktober / 1 november 2021