WORDT NIET AANGEBODEN DEZE PERIODE

Heb je al verschillende cursussen gevolgd, maar vind je het moeilijk om Nederlands te gaan spreken? Ken je de belangrijkste grammaticale regels, maar heb je te weinig gelegenheden om de taal te spreken? Dan is deze conversatiecursus precies wat je zoekt!

Tijdens deze cursus herhalen we steeds een bepaald onderdeel van de grammatica en gaan we de regels verder uitdiepen. Daarna ga je de regels toepassen in conversatieoefeningen. Verder werken we aan de uitbreiding van je woordenschat. Ook moet iedere deelnemer een keer een presentatie geven van ongeveer 10 minuten.

Deze cursus is bedoeld voor studenten die al minimaal 100 uur les hebben gehad. Halverwege deze cursus is je niveau tussen A2 en B1; aan het eind van onze 3 intermediate cursussen heb je niveau B1 bereikt (Common European Framework of Reference for Languages). Tijdens de lessen – en ook tijdens de pauze – spreken we alleen maar Nederlands.

We bieden deze cursus online aan (via Zoom) zolang het niet 100% veilig is om de lessen te laten plaatsvinden in onze lesruimtes. We hopen dat we in de loop van deze cursus terug kunnen keren naar offline lessen in de school.

Prijs: EUR 275 (exclusief boek)
Cursusduur: 20 uur
Deelnemers: minimaal 6, maximaal 12
Locatie: online / Eerste Weteringplantsoen 2C in Amsterdam
Boek: Nederlands in actie (derde druk), prijs EUR 42,95

WORDT NIET AANGEBODEN DEZE PERIODE